sábado, 13 de junio de 2009

David Garcia, 2 anys més a l'Espanyol


El jugador insisteix que la seva primera opció sempre havia estat “continuar aquí”

El RCD Espanyol i el jugador David Garcia han arribat a un acord, a falta de formalitzar la documentació, per a la renovació del contracte del defensa per dues temporades més una tercera opcional en funció del nombre de partits que pogués arribar a disputar.

David García s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta resolució i ha assegurat que “estic molt feliç perquè és el que volia. La meva primera opció, com sempre havia dit, era la de continuar a l'Espanyol. S’ha arribat a un acord entre les dues parts i crec que tots estem contents”.

El defensa, que porta 10 temporades al primer equip, ha aclarit que l’acord de dues temporades més una tercera “si jugo una quantitat estipulada de partits”, li sembla una bona opció i ha insistit que la solució final li satisfà plenament.

Cal recordar que al llarg de la temporada s’havia especulat amb la possibilitat que el defensa acceptés alguna de les ofertes que tenia, però, com ell mateix ha apuntat, “jo volia continuar a l’Espanyol”. De la mateixa manera ha reconegut que no li havia agradat formar part de cap tipus de rumor durant les últimes setmanes en les quals s’havia especulat amb la seva possible marxa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario