sábado, 13 de junio de 2009

XIX Aplec de Penyes DEL RCD ESPANYOL


Aquest és el programa del XIX Aplec de Penyes, que s'està avui i demà celebrant a Vilassar de Mar:

Dissabte 13 de juny

Res millor per començar amb força aquest cap de setmana que un emocionant bany al parc Illa Fantasia. Els penyistes podran gaudir de la infinitat de piscines i tobogans del parc a preus molt reduïts, des de les 10:00 hores del matí fins a l'hora de tancament de les seves instal•lacions.

A més, a les 19:00 hores se celebrarà a l'Ateneu Vilassanès (C/ Sant Josep, núm 17) el col•loqui “L'ESPANYOL I ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ”. Moderat per Eduard Cabré, de COM Ràdio, comptarà amb la presència d'importants periodistes de diferents mitjans de comunicació.


Diumenge 14 de juny

El dia gran de l’Aplec començarà amb un esmorzar popular, que tindrà lloc de 9:00 a 10:30 hores a la seu social de la Penya Pericos de Vilassar, i que també servirà com a benvinguda als penyistes.

Després d'haver agafat forces, arrencarà a les 11:00 hores el Cercavila Perico, que partirà de l'Av. Eduard Ferrés (davant del Museu de la Marina) i recorrerà els carrers d'aquesta preciosa localitat costanera fins a la plaça de l'Ajuntament. Gegants, capgrossos, grallers, i els ssstrepits (percussió) de l'Associació Vilassanesa d'activitats d'oci (AVAL) acompanyaran als aficionats blanc-i-blaus.

Davant l'ajuntament, i a les 12:00 hores, tindrà lloc una parada nàutica capitanejada pel Sant Ramón, llaüt construït en 1904 i un dels vaixells de vela llatina més antic i més gran dels quals naveguen pel Mediterrani.

A les 12:30 hores, les autoritats locals rebran als penyistes a la Casa de la Vila, i a les 12:45 hores el diputat Josep Sánchez Llibre llegirà el pregó.

El gran dinar de germanor d'aquest XIXè Aplec de Penyes tindrà lloc poc després, a les 14:30 hores, en les instal•lacions del Mercat de la Flor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario