lunes, 15 de junio de 2009

Verdú, presentat


El primer fitxatge de la temporada 2009-10 arriba a l´Espanyol destacant el caire il·lusionant del seu projecte esportiu


Al punt de les 12:15 h del migdia, la Sala de Premsa de l´estadi Olímpic de Motjuïc servia d´escenari a la presentació oficial de Joan Verdú com a nou jugador del RCD Espanyol. El mitjapunta barceloní, primer fitxatge del projecte 2009-10, i que al llarg de les quatre properes temporades defensarà la blanc i blava després de donar per tancada la seva etapa al Deportivo de La Coruña, s´ha mostrat tot just el dia de la seva tornada a Barcelona feliç per formar part d´un projecte que considera per damunt de tot, molt il·lusionant.

Dani agraeix a Verdú haver acceptat l´oferta blanc i blava
D´entrada, el president, Daniel Sánchez Llibre, que era qui presidia l´acte, ha volgut agraïr la família, el representant i el mateix jugador per les facilitats donades per aconseguir aquest fitxatge, i també li ha dessitjat sort Verdú en la seva nova etapa a l´Espanyol. Tot seguit, el nou flamant fitxatge blanc i blau ha pres la paraula per donar "les gràcies a tots per l´esforç fet per venir aquí, feia 5 o 6 anys que hi havia aquesta possibilitat, però per una cosa o una altra no havia pogut ser. Com ja he dit, vinc aquí no només per la ciutat, sino pel projecte esportiu de l´Espanyol". Preguntat per si la del nostre equip era la seva primera opció des-de que fa uns mesos l´aleshores director esportiu Paco Herrera va interessar-se en la seva situació contractual, Verdú ha afirmat que "és cert que he d´agrair-li molt al Depor, però amb el Màgic Díaz -representant del jugador- hem tingut en ment des-de fa anys venir aquí, i ara que s´ha certificat, estic molt content. Tant de bo pugui ser per molts anys. El projecte de l´Espanyol és molt il·lusionant, el nou estadi és impressionant i tant de bo la seva estrena vingui acompanyada de molts èxits".

No hay comentarios:

Publicar un comentario