domingo, 21 de junio de 2009

Prainsa 1-RCD Espanyol 5: Campiones per la porta gran!!!


L´Espanyol Femení aconseguix la seva quarta Copa de la Reina donant tota una exhibició de superioritat. Les flamants campiones oferiran el títol a l´afició aquest dilluns a les 19:00 h a Sant Adrià


Només d´extraordinària i aclaparadora podriem definir la manera en que el RCD Espanyol de Futfem ha aconseguit aquest migdia la quarta Copa de la Reina de la seva història, i és que signar un contundent 1-5 a tota una gran final i a més, fer-ho en la ciutat del rival, no mereix cap altre qualificatiu.

Malgrat aquest final feliç, al Prainsa semblava possar-se-li tenir-ho tot de cara quan al minut 3 de partitpossaven el macador en franquícia gràcies a un gol de la davantera argentina Mariela, però aquest Espanyol de final de temporada no s´arronsa per res, i després d´estar uns minuts noquejades pel gol de les aragoneses, Silvia Meseguer, Mesi, feia pujar l´empat al marcador aprofitant una errada de la defensa rival. De mica en mica el domini de les de Diego Morata era més i més aclaparador, pero fins passada la mitja part no aconsegui veure refectida aquesta superioritat al marcador, i ha estat gràcies a Adriana Martín, que aconseguia el primer dels seus poker de gols en guanyar l´esquena a la defensa aragonesa per batre Pilar Velilla. El segon arribava instants abans de la mitja part, quan novament Adriana aprofitava una extrordinària jugada personal de Sarita Serna per deixar el marcador en un 1-3 provisional. L´1-4 era marcat als 5 de la represa aquesta vegada amb un magnífic llançament de falta, el que dóna idea de com ha exhibit tot el seu repertori de tècnica la nostra davantera estrella. Finalment, la mateixa protagonista deixava el marcador amb el definitiu 1-5 a manca de 10 minuts pel final, en aprofitar una passada de Mesi i després d´un gran control de la pilota a l´interior de l´àrea. En suma, tota una exhibició d´un Espanyol que després d´una segona part de Superlliga decebedora ha pogut deixar els seus fidels, que avui eren presents a la grada de La Romareda en un número proper al mig miler, amb un dolç sabor de boca aconseguint aquest Campionat que per cert, serà ofert demà a les 19:00 h a tota l´afició a la Ciutat esportiva de Sant Adrià.

Fitxa tècnica

Prainsa Zaragoza: Pilar, Almudena, Victoria, Laura, Sonia, Julia (Clarisa, m.57), Claudia (Leti, m.71), Maite (Sira, m.74), Mariela, Ana i Edite Fernández (Marieta, m.57).

RCD Espanyol: Cristina, Ane (Lara, m.88), Olga, Miriam, Marta Torrejón, Adriana, Sara (Joana, m.57), Rocío, Mesi (Carol, m.81), Corredera (Marta Yáñez, m.86) i Vero Boquete.

Gols: 1-0: Mariela (m.3); 1-1: Mesi (m.12); 1-2: Adriana (m.30); 1-3: Adriana (m.45); 1-4: Adriana (m.50); 1-5: Adriana (m.78).

Àrbitre: Sr. Prieto Iglesias (C.Navarro). Ha amonestat a Victòria (m.49) i Clarissa (m.83)

Incidències: Uns 6.000 espectadors a La Romareda amb gran presència d'aficionats periquitos. Els consellers Josep Ramió i August Newton, el director de màrqueting, Adolfo Bara, i el responsable del futbol femení, Jaume Martínez, han representat a l'Espanyol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario