miércoles, 1 de julio de 2009

Comença l’era Nakamura


El club prepara la primera gran presentació mediàtica de la història de l’entitat


El pròxim 10 de juliol serà un dia inoblidable pels fanàtics de Nakamura i de l'Espanyol. Aquesta sembla la data escollida per a realitzar una presentació que serà molt més espectacular del que és habitual, donats els grans atractius que genera el futbolista principalment al Japó, però també a molts altres indrets del món. Molts ulls estaran pendents de la presentació amb l'Espanyol, que suposa l'últim gran repte de Shunsuke Nakamura, qui té el desig de convertir-se en un dels millors futbolistes d'una de les lligues més importants -si no la que més- del món.
L'explotació econòmica que pot generar Nakamura és un tema que ja s'ha tractat durant els primers dies de la seva contractació. Ara es comencen a conèixer les actuacions concretes que seguirà el club per aconseguir-ho. En primer lloc, es realitzarà una presentació del jugador pel matí, fet que segons explica el diari SPORT, podria estar relacionat amb una oferta publicitària. Una empresa japonesa s'hauria ofert per fer d'espònsor d'aquesta presentació, la qual cosa faria que es volgués realitzar en el ‘prime time' japonès, la franja horària més important a les televisions que coincideix amb la matinal aquí. Queden dies per acabar de treballar en aquest espònsor i aquesta presentació, però sembla que el club ja hauria rebut moltes ofertes d'empreses amb negocis al Japó.

A banda d'això, també es treballa en el llançament d'una línea de roba ‘casual' de la que Nakamura en serà imatge al Japó. Juntament amb el conseller August Newton es presentaran a la terra de Nakamura al llarg de les pròximes setmanes. També s'esperen importants ofertes de televisions japoneses pels drets d'imatge dels partits, de les que en els pròxims dies es presentaria un acord. Pel que fa al nom de l'estadi, encara no ha arribat cap oferta, però des del club es segueix pensant que alguna multinacional amb interessos al Japó podria oferir-se en les pròximes hores.


Nakamura, tot un símbol al Japó

El poder simbòlic que té el jugador al Japó es demostra amb les últimes declaracions fetes pel president del Yokohama Marinos. Tal i com recull el diari AS, Masahuru Saito, president del club japonès, s'hauria compromès a rebaixar-se el salari un 50% després de que no fos capaç de contractar al jugador i aconseguir així el seu retorn al Japó: "Lamento profundament no haver pogut satisfer les demandes de tot el món, com a president assumeixo tota la responsabilitat". Aquestes paraules són una clara mostra de com es viu la imatge de Nakamura al seu país. Tot un heroi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario