miércoles, 8 de julio de 2009

Recivamos a Shunsuke Nakamura


El nou jugador del RCD Espanyol Shunsuke Nakamura gaudeix de les seves últimes hores al Japó abans de desplaçar-se a Barcelona. L’internacional japonès aterrarà aquest divendres a les 19,25 en vol de Bristish Airways procedent de Londres a on farà escala després d’haver sortit de Tokio. Nakamura arribarà a l’aeroport del Prat per la Terminal 2. L’exjugador del Celtic de Glasgow passarà dissabte al matí la revisió mèdica preceptiva abans que dilluns sigui presentat.

Shunsuke Nakamura serà presentat a les 12 hores al nou estadi de Cornellà-El Prat. Un cop feta la roda de premsa habitual, els aficionats que ho desitgin podran gaudir de la presència del jugador a la gespa del nou estadi a on es posarà per primer cop la samarreta del RCD Espanyol i podrà començar a entendre la importància que l’afició té dins del nostre club.

L’accés dels aficionats serà per la porta de Gol Nord la que dona a l’Avinguda Baix Llobregat de Cornellà. Es podrà accedir a l’estadi a partir de les 11 hores. Es demana als espectadors que respectin i compleixin amb les normes que rebran de part del personal de seguretat que els explicaran i conduiran a la zona que s’ocuparà per seguir l’acte de presentació del jugador japonès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario